İçeriğe geç

Armaf Club De Nuit Neyin Muadili

Club de Nuit nasıl kokuyor?

Kokusu çok koyu, biraz acımsı ve herkesin hoşuna gitmeyecek. İlk görüşte hoşunuza gidecek bir koku değil. İçerisinde ananas, limon, bergamot vb. var diye görmezden gelmeyin.

Nuit neyin muadili?

17. Estee Lauder Modern Muse Nuit parfümünün klonu Zara Nuit’tir.

Armaf nerenin?

Armaf, erkek ve kadınlar için parfüm üreten bir parfüm markasıdır. 2010 yılında Birleşik Arap Emirlikleri merkezli bir parfüm üreticisi olan Sterling Parfums tarafından piyasaya sürülmüştür.1 Şubat 2023Armaf, erkek ve kadınlar için parfüm üreten bir parfüm markasıdır. 2010 yılında Birleşik Arap Emirlikleri merkezli bir parfüm üreticisi olan Sterling Parfums tarafından piyasaya sürülmüştür.

Club de Nuit ne demek?

Club de Nuit, geniş kullanım alanına sahip çok yönlü bir parfümdür.

Armaf neyin muadili?

Chanel Bleu Edp.’nin başarılı bir klonu.

Club de Nuit hangi marka?

Armafs Club de Nuit Blue Iconic erkekler için bir parfümdür. Üst notalarda greyfurt, limon, nane, pembe biber ve kişniş, orta notalarda zencefil, kavun, yasemin ve hindistan cevizi, temel notalarda tütsü, sandal ağacı, amber, odunsu notalar, sedir, paçuli ve labdanum bulunur.

Bargello 133 Hangi parfüm muadili?

Bargello Kadın Parfüm KodlarıBargello Erkek Parfüm KodlarıKODUMUFAIR ÜRÜNKODU129ADDICT II545132CHANCE EAU FRAICHE549134CHANCE550112 satır daha

Cuir de Nuit nasıl bir koku?

Gölgeler ve ışıklarla dolu, bağımlılık yaratan bir koku; Fildişi Sahilleri’nden kakao ve Brezilya’dan kahve notalarıyla renklendirilmiş, sıcak ve zengin bir vanilya kokusu.

Zara Nuit nasıl bir koku?

Cuir Nuit | Bu koku, siyah biberin baharatlı notalarının canlılığıyla mükemmel bir uyum içinde olan bergamotun taze aromasından doğmuştur. Şakayıkların narinliği ve irisin ihtişamı, duygusal bir izlenim bırakmak için bir araya gelir.

Creed Aventus nerenin malı?

Genellikle parfüm markalarının merkezi Paris’tedir, ancak bu kadar büyük bir markanın merkezi İngiltere’dir. Creed markası, bugün piyasada bulunan en ünlü Creed lüks parfümlerinden sorumludur. Size, 1760 yılında Creed parfüm evini kuran Henry James Creed’in en yüksek geleneğinde elle karıştırılmış ürünler sunar.

Joop nerenin mali?

JOOP! Tasarım meraklısı, kendine güvenen kadın ve erkeklere yönelik premium konsept yelpazesiyle en bilinen Alman moda markalarından biridir.

Club de Nuit kalıcı mı?

Uzun süre kalıcı bir kokudur. Çekiciliği arttırır ve cilt dostu bir kokudur. Günlük kullanım için önerilir.

Nuit Parfüm ne demek?

Odunsu, dumanlı ve tütün nüanslarına sahip, siyah deri notalarıyla tamamlanan yapılandırılmış bir koku. Paris gecelerinin artan şehvetini deneyimlemek için tasarlanmış Eau de Parfum.

Eau de Nuit ne demek?

Giorgio Armani tarafından tasarlanan Armani Eau De Nuit, adından da anlaşılacağı gibi akşam yürüyüşlerinizde kullanacağınız efsanevi bir kokudur. Armani Eau De Nuit parfümünün koku stili koyu, sofistike ve hafif çiçeksi bir koku stilidir. Ayrıca odunsu bir kokuya sahiptir.

La Nuit nasıl bir koku?

Lancôme La Nuit Trésor, afrodizyak etkisi olan davetkar bir kokudur. Ciltle ilk temasta siyah gül kokusu yayarken, zamanla kalp notalarında vanilya ve orkide ile tutkulu bir hal alır.

Cuir de Nuit nasıl bir koku?

Gölgeler ve ışıklarla dolu, bağımlılık yaratan bir koku; Fildişi Sahilleri’nden kakao ve Brezilya’dan kahve notalarıyla renklendirilmiş, sıcak ve zengin bir vanilya kokusu.

Zara Nuit nasıl bir koku?

SICAK, RAHAT VE GÜÇLÜ. BU BÜYÜLEYİCİ KOKU, BERGAMOT VE ŞEFTALİ’NİN MEYVELİ NOTALARIYLA AÇILIYOR. Bu notaları, süsen ve inci çiçeklerinin zarif bir buketi takip ediyor. ÇİÇEKSEL VE ​​MEYVELİ NOTALAR, AĞAÇ VE MİSK’İN ARKA PLAN NOTALARIYLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞTİR.

Ambre Nuit nasıl bir koku?

Dior Ambre Nuit, cildinizde tatlı bir paçuli ile açılır, güneşte ısınmış bergamot ve pembe biber eşlik eder. Birçok ticari parfümdeki paçuli notasının aksine, bu parfümün plastik benzeri sentetik bir kokusu yoktur. Önce üzüm paçuliye eşlik eder, ardından şaşırtıcı ve gizemli bir nota olarak tütsü gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir